In het onderdeel “Team” staan de mensen met wie u binnen het bedrijf samenwerkt. Elk teamlid heeft een rol die bepaalt wat diegene kan bekijken en wijzigen.
Waar vindt u dit?
Open het bedrijfsmenu (de pijl naast de bedrijfsnaam in de bovenbalk) → “Bedrijfsteam”. Op een telefoon: “Menu” → “Bedrijfsteam”.
Rollen en rechten
| Rol | Wat deze rol kan doen |
|---|---|
| Eigenaar | Alles wat een beheerder kan doen. Daarnaast rollen wijzigen, toegang van andere eigenaren intrekken, het abonnement kiezen, AI-assistenten aan kanalen koppelen, de antwoordmodus wijzigen, AI-assistenten pauzeren en verwijderen en het bedrijf verwijderen |
| Beheerder | Teamleden uitnodigen en hun toegang intrekken, behalve die van eigenaren. AI-assistenten maken en instellen, de kennisbank en documenten beheren, bedrijfsinstellingen en modules wijzigen en klanten antwoorden |
| Operator | Klanten antwoorden in “Inbox”, klantverzoeken en afspraakgegevens beheren. Kan de rest alleen bekijken |
| Lezer | Kan de onderdelen van het bedrijf alleen bekijken |
Een teamlid uitnodigen
- Klik op “Teamlid uitnodigen”.
- Vul het “E-mailadres” in van de persoon die u uitnodigt.
- Kies in het veld “Rol” “Beheerder”, “Operator” of “Lezer”.
- Klik op “Uitnodiging versturen”.
Naar dit adres wordt een e-mail met een link gestuurd. De uitnodiging staat onderaan de pagina in de lijst “Uitnodigingen”.
Een uitnodiging accepteren
De uitgenodigde persoon moet:
- Zich aanmelden met hetzelfde e-mailadres waarnaar de uitnodiging is gestuurd. Heeft diegene nog geen account, maak er dan een aan.
- Het accountmenu openen → “Uitnodigingen”.
- Op “Uitnodiging accepteren” klikken.
U kunt ook de link in de e-mail volgen als u al bent aangemeld. Na acceptatie verschijnt het bedrijf in de lijst “Uw bedrijven”.
Uitnodigingen volgen
In de lijst “Uitnodigingen” staan naast het e-mailadres de rol en status, bijvoorbeeld “Afgeleverd”, “Niet afgeleverd”, “Geaccepteerd” of “Verlopen”. Zolang de uitnodiging niet is geaccepteerd, zijn deze knoppen beschikbaar:
- “Opnieuw versturen” — verstuurt de e-mail opnieuw en laat de geldigheidsduur van de uitnodiging opnieuw ingaan;
- “Annuleren” — de link in de e-mail werkt daarna niet meer.
Een rol wijzigen
- Zoek het teamlid in de lijst.
- Kies in de rij van het teamlid de nieuwe rol uit de keuzelijst.
- Klik op “Vernieuwen”.
U kunt iemand alleen eigenaar maken door die persoon eerst met een andere rol uit te nodigen en daarna de rol te wijzigen.
Toegang intrekken
- Klik in de rij van het teamlid op “…” om de kaart te openen.
- Klik op “Toegang intrekken”.
- Klik op “Intrekking bevestigen”.
Het teamlid verliest meteen de toegang tot het bedrijf. De status in de lijst verandert in “Toegang geweigerd” (toegang ingetrokken).
Goed om te weten
- De eigenaar en beheerder kunnen teamleden uitnodigen en hun toegang intrekken.
- Alleen de eigenaar kan rollen wijzigen. U kunt uw eigen rol niet wijzigen en uw eigen toegang niet intrekken.
- Een uitnodiging is 72 uur geldig. Zolang de uitnodiging nog geldig is, kunt u met “Opnieuw versturen” een herinnering sturen. Heeft de uitnodiging de status “Verlopen”, nodig het teamlid dan opnieuw uit.
- Als u hetzelfde e-mailadres opnieuw uitnodigt terwijl de eerdere uitnodiging nog op antwoord wacht, wordt er geen nieuwe e-mail gestuurd. Gebruik “Opnieuw versturen”.
- Alle teamleden kunnen op de teamlidkaart de profielfoto, naam, e-mailadres, telefoonnummer en adres van collega’s zien. Alleen de teamleden zelf kunnen deze gegevens wijzigen in “Accountprofiel”.
- Nadat de toegang is ingetrokken, blijven in het team alleen de naam en het e-mailadres van het teamlid staan.